Британският министър на транспорта Грант Шапс заяви, че частен самолет

...
Британският министър на транспорта Грант Шапс заяви, че частен самолет
Коментари Харесай

Частен самолет е бил задържан във Великобритания заради предпологаеми връзки с руски олигарси

Британският министър на превоза Грант Шапс съобщи, че частен аероплан е бил партерен във Англия поради предпологаеми връзки с съветски олигарси.

Шапс съобщи, че министрите вземат решителни ограничения против Владимир Путин и " противозаконната война в Украйна ". На всички самолети, притежавани, наемани или експлоатирани от руснаци, е неразрешено да изхвърчат или кацат във Англия.

Самолет " Чесна " на компания с името " Брукър Холдингс " е бил арестуван на частното летище " Бигин Хил " край Лондон и управляващите ревизират дали попада под ударите на глобите. От Министерството на превоза обявиха, че не могат да изнасят съответни данни, до момента в който е в ход следствието.

Преди 10 дни различен частен аероплан, регистриран в Люксембург, беше арестуван на летище " Фарнбъро " при кацане от Съединените щати. Според наличните сведения със самолета е дошъл петролният магнат Евгени Швидлер, прочут още като Южен Швидлер, и е трябвало да продължи за Дубаи. Самият Швидлер обаче не е измежду имената, на които английското държавно управление наложи наказания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР