Британският министър на отбраната Бен Уолъс заминава днес за Москва

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс заминава днес за Москва
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната обсъжда в Москва кризата около Украйна

Британският министър на защитата Бен Уолъс отпътува през днешния ден за Москва за диалози по рецесията към Украйна. В същото време във Англия бе признат закон за увеличение на пълномощията на държавно управление за налагане на наказания по отношение на Русия.

След външният министър Лиз Тръс, която през вчерашния ден посети Москва, упованията са през днешния ден и министърът на защитата Бен Уолъс да предизвести Русия, че навлизане в Украйна е губещ вид за всички страни в спора.

Уолъс ще се срещне с съветския си сътрудник Сергей Шойгу.

Бен Уолъс сега е министърът с най-голям рейтинг в кабинета на Борис Джонсън и даже е спряган за предстоящ общоприет секретар на НАТО.

Англия има 1000 бойци в нараснала бойна подготвеност при положение на филантропична рецесия, в случай че се стигне до война.

Допълнително за Полша отпътуват и 350 десантчици.

Британската Камара на общините пък гласоподава нощес закон, който ще разреши въвеждане на най-строгия режим на наказания на Русия в цялата история на двустранните връзки.

Законът планува заледяване на активите и възбрана за пътувания на физически лица или бизнеси, в това число стратегически значими браншове за Кремъл.

Става дума за химическата, отбранителната и нефтено-газовата промишленост, както и сферата на информацията и телекомуникациите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР