Британският "Маркс и Спенсър" съобщи за 10% спад в годишната

...
Британският "Маркс и Спенсър" съобщи за 10% спад в годишната
Коментари Харесай

Маркс и Спенсър с 10% спад на печалбата

Британският "Маркс и Спенсър " заяви за 10% спад в годишната облагата, трето следващо намаляване, както и за спад в тримесечните продажби на облекла и храни. От компанията осведомиха, че имат "план за промяна ", който към този момент е в ход и чакат смяната да си проличи през новата финансова година.

Веригата за хранителни артикули и облекло, едно от най-известните имена в английската търговия на дребно, има облага преди данъчно облагане при еднократно изключване от 523,2 млн. паунда през годината до 31 март. Преди десетилетие "Маркс и Спенсър " осъществиха облага от 1 милиарда паунда.

Продажбите на облекла и домашни артикули има спад от 1.3% в четвъртото тримесечие, до момента в който продажбите на храни в "Маркс и Спенсър " са намалели с 1.5% на същата база. "Маркс и Спенсър " се трансформира по-бързо от всеки път в моята кариера - забележителните промени в целия бизнес във връзка с нашите процеси, обхвати и интервенции ограничиха осъществяването на активността ни през тази година, изключително в облеклото и дома ", разяснява резултатите изпълнителният шеф Стив Роу.

"Маркс и Спенсър " е английска компания с над 700 магазина във Англия и повече от 300 магазина в над 40 страни по света, която е профилирана в продажбата на облекла, първокласни артикули и хранителни артикули.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР