Британският актьор Иън Маккелън, изиграл запомнящата се роля на Гандалф

...
Британският актьор Иън Маккелън, изиграл запомнящата се роля на Гандалф
Коментари Харесай

Легендарният Гандалф от "Властелинът на пръстените" в еуфория след като се ваксинира срещу К-19

Британският артист Иън Маккелън, изиграл запаметяващата се роля на Гандалф в поредицата филми "Властелинът на пръстените ", показа, че е в еуфория, откакто получил първата доза от имунизацията против COVID-19 на "Пфайзер " и "Бионтех " и прикани всички, които имат опция, да се ваксинират, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

“It’s a very special day, I feel euphoric. I would have no hesitation in recommending it to anyone. I feel very lucky to have had the vaccine.”

It’s a thumbs up from Sir who received the first dose of his today
— NHS London (@NHSEnglandLDN) Британската здравна работа, която дава отговор за програмата за всеобщо имунизиране против ковид във Англия, разгласява няколко фотоси на артиста, който дава въодушевяващ знак с ръце, до момента в който му слагат имунизацията.

"Това е доста специфичен ден. Чувствам се еуфорично ", написа в Туитър артистът, който е на 81 години. "Няма да се поколебая да я препоръчам на всички. Чувствам се късметлия, да бъда имунизиран ", споделя Маккелън, представен от здравните управляващи.

Близо 140 000 души във Англия към този момент са получили първа доза от имунизацията на "Пфайзер " от началото на акцията на 8 декември. Хората на възраст над 80 година са в най-приоритетната група за имунизация против COVID-19.

Маккелън, който е звезда на английската сцена и на екрана от 60-те години на предишния век, се снабди с нова международна известност и измежду по-младите генерации при започване на века, откакто се превъплъти в ролята на Гандалф в екранизацията на романите на Толкин под режисурата на Питър Джаксън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР