Британският актьор Даниъл Крейг разкри какво е поискал от продуцентите,

...
Британският актьор Даниъл Крейг разкри какво е поискал от продуцентите,
Коментари Харесай

Даниъл Крейг разкри как е получил ролята на Джеймс Бонд

Британският артист Даниъл Крейг разкри какво е изискал от продуцентите, преди да бъде определен да извърши ролята на именития сътрудник на MI6 в последните филми за Джеймс Бонд. Признанията му предава Independent. В тях Крейг изяснява, че е подписал контракта чак откакто се е убедил, че ще може да внесе в облика на Агент 007 нещо ново и друго от това, което са създали от персонажа предходните реализатори Шон Конъри, Роджър Мур и Пиърс Броснан.

„ Преди да прочета сюжета, споделих на (продуцентите) Барбара (Броколи) и Майкъл (Дж. Уилсън), че няма да мога да повторя това, което е било по-рано. Няма да пресъздам този облик, който е бил преди мен. То е било ослепително, само че аз няма да съумея да го направя. Просто няма да мога да стана оня човек, който хората чакат. Но мога да се опитам да основа нов облик, тъй като за мен това е увлекателно и забавно “, споделя Даниъл Крейг. Продуцентите утвърждават желанието на артиста. „ Вместо да ми кажат: „ Много ви благодарим, сбогом “, те ми споделиха: „ Да, тъкмо това желаеме от вас “, напомня си кинозвездата.

Крейг за пръв път се превъплъщава в Джеймс Бонд във кино лентата „ Казино Роял “ през 2006 година След това той изиграва английския разузнавач в още 4 продукции. Последният филм с присъединяване на Крейг в ролята на Агент 007 – „ Смъртта може да изчака “, излезе предходната година.

Преди броени дни продуцентите на „ бондианата “ обясниха за какво не търсят за облика на разузнавача прекомерно млад артист, ненавършил 30 години, съобщи ScreenRant. Според Майкъл Дж. Уилсън Бонд е мъж, който има избран опит във военната работа. „ Не би трябвало да се не помни, че Бонд е към този момент деец. Той има прочут опит, минал е през войни. Вероятно е служил в специфичните авиодесантни елементи (SAS) или нещо сходно. Не е някое гимназистче, което можеш да доведеш и да започнеш да снимаш. Ето за какво тази роля е по-подходяща за трийсетгодишни ”, изяснява Уилсън. Търсенето на претендент за ролята на Агент 007 към момента продължава. Едно от изискванията за избор на артист Уилсън и сътрудника му Барбара Броколи назовават ​​„ дълготрайно съдействие със притежателите на франчайза “. Според тях актьорът ще би трябвало да остане в ролята най-малко 10-12 години. Сред любимците с най-големи шансове към сегашния миг не престават да са актьорите Хенри Кавил, Том Харди и Реге-Жан Пейдж.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР