Британските войски трябва спешно да бъдат подготвени за необходимостта да

...
Британските войски трябва спешно да бъдат подготвени за необходимостта да
Коментари Харесай

Шефа на Генералния щаб на британската армия: Да се подготвим да се бием срещу Русия в Европа

Британските войски би трябвало незабавно да бъдат готови за нуждата да се бият още веднъж на територията на континентална Европа против Русия. Това мнение изрази новият шеф на Генералния щаб на английската войска военачалник Патрик Сандърс, чиито думи цитира в неделя на уеб страницата си вестник The Independent.

" Сега има незабавна потребност да се сътвори войска, която ще може да се бие дружно с нашите съдружници и да победи Русия в борба. Ние сме поколението, което би трябвало да приготви армията да се бие още веднъж в Европа ", се споделя в писмото, което Сандърс изпрати на подчинените си. Той пое длъжността предишния понеделник.

Според генерала спорът в Украйна акцентира, че главната задача на английските въоръжени сили би трябвало да остане отбраната на Обединеното кралство, за което те би трябвало да са подготвени „ да вземат участие във войни на сушата и да ги завоюват “.

В обява в неделния вестник The Sunday Times, английският министър председател Борис Джонсън прикани западните съдружници да се приготвят за дълготраен спор в Украйна. Той съобщи нуждата от групови старания, с цел да се направи всичко допустимо за „ подсилване на позициите на украинските другари “, а прекратяването на спора да се търси при „ изискванията, препоръчани от Зеленски “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР