Британските разследващи заявиха, че са открили тяло под водата сред

...
Британските разследващи заявиха, че са открили тяло под водата сред
Коментари Харесай

Открито е тяло сред останките на самолета на Сала

 Откриха остатъци от самолета на Сала
Британските проверяващи обявиха, че са разкрили тяло под водата измежду останките от самолета, който изчезна над Ламанша преди две седмици.

Пайпър Малибу, който превозваше нападателя на Кардиф и водача на машината Дейвид Иботсън, беше открит на дъното на Ламанша в неделя заран. Разследващото звено на английската работа за въздушни катастрофи, която работи взаимно с Blue Water Recoveries Ltd, идентифицираха останките от самолета.

Екипите изпратиха подводница с дистанционно управление, което да изследва зоната към морското дъно, в която обектът бе локализиран. След разбори на видеоматериала, от Разследващото звено заключиха, че това са останките точно от този аероплан. Вече бяха оповестени и фотоси от останките, които демонстрират лявата част на фюзелажа, както и част от регистрационния номер на самолета.

" За страдание, видеоматериалът сподели тяло измежду останките от самолета ", споделиха в свое изказване от Разследващото звено на Британските въздушни катастрофи. Тялото, намерено измежду останките, не е било разпознато.

В момента се обмислят идващите дейности, като проверяващите ще се съветват със фамилиите на Сала, Иботсън и полицията. Самолетът с двамата изчезна от радарите на 21 януари, когато 28-годишният аржентинец хвърча от Нант до Кардиф, единствено дни, откакто реализира рекорден трансфер в уелския клуб на стойност 17 млн. евро.

Властите стопираха краткотрайно търсенето, казвайки, че шансът да има оживели е най-малък. Последва търсене, което бе финансирано посредством дарения от специфичен екипаж, който откри самолета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР