Британски учени откриха, че човечеството ще изчезне от лицето на

...
Британски учени откриха, че човечеството ще изчезне от лицето на
Коментари Харесай

Учени разкриха: Свърши ли храната, хората ще станат канибали. Ще се самоизядат за три години!

Британски учени откриха, че човечеството ще изчезне от лицето на Земята за три години, в случай че храната стане нищожна и жителите на планетата станат канибали, написа в публикация на Journal of Physics Special Topics.

" Днес на Земята живеят повече от 7,6 милиарда души и ние се замислихме за това какво ще се случи, в случай че храната изчезне от повърхността й и настане всемирна рецесия. Изчислихме какъв брой дълго човечеството ще издържи, в случай че стартира да се храни най-вече с месо от себеподобни, " написа Холи Греъм от Университета на Лестър.

През последните години учените разкрили голям брой свидетелства за това, че първите поданици на Европа са се хранили с месо на своите врагове и пленници.
Според изчисленията на английските учени, нялото на един човек съдържа в себе си към 125 хиляди калории, които стига да се обезпечи сила за 50 души за един ден. Следователно в първия ден след настъпването на " продоволствената рецесия " ще изчезне 1/50-та от човечеството, на втория - 1/50 от оживелите и по този начин нататък.

Ако хората не съумеят да намерят различен източник на храна, само че след 1149 дни (около три години) на Земята ще остане единствено един човек, изял последния си другар.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР