Британски банки затварят сметки на опозиционния политик Найджъл Фараж и

...
Британски банки затварят сметки на опозиционния политик Найджъл Фараж и
Коментари Харесай

Британски банки затварят сметки на Найджъл Фараж

Британски банки затварят сметки на опозиционния политик Найджъл Фараж и други деятели.

Архитектът на Brexit Найджъл Фараж сподели, че банката му е блокирала сметките му, които е употребявал повече от 30 години. И във всички останали банки му е отказано обслужване, оповестяват от.

Това стана допустимо с помощта на закона за битка с корупцията, който даде на номенклатурата пълномощия да оказва финансов напън върху опозицията без правосъдно решение.

Вестник осведоми, че в писмото банката не е дала пояснения за повода за решението ѝ. Политикът се обърнал към седем други банки, с цел да трансферира сметките си в тях, само че е получил отвод от всички. Фараж към този момент е наел юристи и съобщи, че в случай че въпросът не бъде позволен, ще би трябвало да се реалокира да живее в друга страна.

Найджъл Фараж е един от най-известните опозиционни политици в Обединеното кралство. Той тласна Англия да напусне Европейския съюз.

Британските банки също интензивно стартират да блокират поддръжници и на анти ЛГБТ, оповестяват СВТВ. Банките отхвърлят да признаят, че решенията за прекъсване на услугите са политически стимулирани.

Yorkshire Building Society (YBS) да вземем за пример блокира сметките на британски църковен водач, който се оповестил " против разпространяването на транссексуалността измежду децата ". Преподобният Ричард Фотергил,клиент на YBS в продължение на 17 години, към този момент е съсзакрита няколко дни, откакто се оплакал, че не харесва изявленията на банката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР