Британската полиция е установила самоличността на ключови заподозрени за покушението

...
Британската полиция е установила самоличността на ключови заподозрени за покушението
Коментари Харесай

Дейли телеграф: Установиха ключови заподозрени за покушението срещу Скрипал

Британската полиция е открила самоличността на основни обвинени за покушението против някогашния съветски шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия, написа вестник " Дейли телеграф ", представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Според английския всекидневник полицията се пробва да заведе дело против " лица, представляващи интерес за следствието, за които се счита, че са се върнали в Русия ". Британските управляващи допускат, че Сергей Скрипал е бил токсичен в дома си в Солсбъри от ударна бойна група, изпратена в страната от съветските управляващи. Тя е обработила с отровно вещество в течен тип дръжката на входната врата на жилището на някогашния съветски шпионин, трансформирал се в двоен сътрудник, предавал сведения на Англия.

" Дейли телеграф " е научил, че в следствието е реализиран огромен пробив с изследване на описите на пасажери, влезнали и излезли от Англия, както и с обзор на огромно количество записи от видеокамери в Солсбъри. Очаква се обаче следствието да продължи още доста месеци.

За проверяващите също така ще е извънредно комплицирано да издигнат обвинявания на обвинените, защото против тях има косвени доказателства като наличие на избрани полети и в Солсбъри все още на покушението. Това обаче не потвърждава обезателно, че точно те са направили офанзивата, отбелязва изданието.

Британската полиция " не разисква съответни линии на следствието ", съобщи сбито представител на Скотланд ярд в отговор на питане на ТАСС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР