Британската кралица консорт Камила бе определена за най-влиятелната жена от

...
Британската кралица консорт Камила бе определена за най-влиятелната жена от
Коментари Харесай

„Индипендънт“: Кралицата-консорт Камила е най-влиятелната жена

Британската кралица консорт Камила бе избрана за най-влиятелната жена от вестник „ Индипендънт “ за 2023 година във връзка на Международния ден на дамата.

Камила, която ще седне до крал Чарлз Трети по време на коронацията му на 6 май, извървя дълъг път от една от най-противоречивите дами във Англия до знак на „ меката мощ “, разяснява вестникът. Днес тя провежда банкет под надпис „ Жените на света “ в Бъкингамския замък.

Списъкът на „ Индипендънт “ за 2023 година включва 50 дами, които се отличават в своите области, като политика, просвета, спорт, право, бизнес, обществени медии, здраве и околна среда.

В листата е и брачната половинка на премиера Риши Сунак – Акшата Сунак . Вече има мнения, че някои от имената в листата са много противоречиви. „ Индипендънт “ отбелязва, че това че Камила оглавява листата на 75-годишна възраст е илюстрация по какъв начин дамите в никакъв случай не би трябвало да бъдат отписвани след избрана възраст и че на процедура за кралицата-консорт занапред престоят най-натоварените и най-активните й години. Камила претърпя доста персонални нападки поради връзките си с краля. По-рано тази година принц Хари я жигосах като „ зла мащеха “ в автобиографичната си книга „ Резервен “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР