Британската кралица Елизабет Втора заяви, че основна цел за правителството

...
Британската кралица Елизабет Втора заяви, че основна цел за правителството
Коментари Харесай

Кралицата постави цел пред британското правителство за Брекзит

Британската кралица Елизабет Втора съобщи, че съществена цел за държавното управление на министър-председателя Тереза Мей ще е постигането на най-хубавото допустимо съглашение за Брекзит и че то би трябвало да следва като цел спечелването на най-широкия консенсус в обществото във връзка с изискванията за напускането на Европейски Съюз, съобщи „ Ройтерс ".

По време на тирада пред Народното събрание кралицата съобщи, че държавно управление би трябвало да одобри „ Великия законопроект за отменянето ", който да трансформира настоящите закони, наложени от Европейски Съюз в английски и да се изградят нови политики по отношение на миграцията, интернационалните наказания, нуклеарното оръжие, земеделието и рибарството.

" Приоритетът на моето държавно управление е да обезпечи допустимо най-хубавото съглашение за излизане на страната от Европейски Съюз. Моите министри са подготвени да работят с Народното събрание, локалните управляващи, деловите среди и други по построяването на допустимо най-широк консенсус за бъдещето на страната отвън Европейски Съюз ", сподели кралицата.

От речта ѝ още стана ясно, че държавното управление се отхвърля от най-спорните си планувани ограничения в образованието и опазването на здравето, които бяха признати мощно негативно от гласоподавателите по време на предизборната акция. На парламентарните избори на 8 юни консерваторите изгубиха безспорното си болшинство в Камарата на общините.

Кабинетът се отхвърля от желанията си да отстрани безплатните столови за възпитаници и да финансира здравните грижи за остарели хора посредством спомагателен налог върху наследството им, наименуван от критиците на тази мярка " налог деменция ". Не се загатва и предизборното предложение на кабинета да се анулира възбраната за лов на лисици, отбелязва „ Франс прес ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР