Британската кралица Елизабет Втора направи изненадващо посещение на метростанция в

...
Британската кралица Елизабет Втора направи изненадващо посещение на метростанция в
Коментари Харесай

Eлизабет II посети нова линия на лондонското метро

Британската кралица Елизабет Втора направи изненадващо посещаване на метростанция в Централен Лондон, с цел да види нова линия на метрото, носеща нейно име, съобщи Асошиейтед прес.

Деветдесет и шест годишната кралица, която ограничи обществените си прояви, се появи през днешния ден на метростанция " Падингтън ", с цел да види новата линия " Елизабет ", която ще стартира да транспортира пасажери на 24 май, оповестява Българска телеграфна агенция.

Бъкингамският замък окачестви събитието като " щастливо " и добави, че уредниците са били осведомени за вероятното посещаване на кралицата.

Елизабет Втора, носеща тоалет в жълт цвят, беше придружавана от най-малкия си наследник принц Едуард на формалното посещаване. Тя се усмихваше, до момента в който обикаляше станцията с бастун в ръка.

В петък кралицата се появи пред обществеността за пръв път от седмици, като посети галерия на коне край замъка " Уиндзор ". Появите на кралицата пред обществеността се наблюдават деликатно, до момента в който страната се приготвя да означи 70-ата годишнина от началото на ръководството ѝ.

Представители на Бъкингамския замък обявиха, че през последните месеци кралицата се сблъсква с епизодични проблеми със способността си да се движи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР