Британската група Coldplay избра нестандартен начин да отбележи излизането на

...
Британската група Coldplay избра нестандартен начин да отбележи излизането на
Коментари Харесай

Coldplay изпратиха новата си песен в Космоса

Британската група Coldplay избра ексцентричен метод да означи излизането на най-новия си сингъл " Higher Power " - посредством лъчение в Космоса.

Групата се свърза с Международната галактическа станция, с цел да беседва с френския астронавт Томас Песке за живота в Космоса.



Музикантите му демонстрираха клипа на песента, в който цветни извънземни холограми танцуват в ритъма на песента. Песке от своя страна я изсвири на МКС.

" В момента не можем да свирим за никого на Земята. Затова взехме решение, че просто ще свирим за теб ", сподели фронтменът на групата Крис Мартин във видеоразговор.

" Харесват ми вечерите, когато всички си лягат на МКС. Тъмно е, изключваме осветлението, поставям си слушалки и си пущам музика. Просто се нося. Оставяте нещата си да се носят и по-късно, когато се ударите в нещо, просто се носите в друга посока. И това е в действителност ужасно, тъй като се чувствате изцяло свободни. Освободени сте от рестриктивните мерки на тялото си, тъй че се фокусирате върху музиката, която слушате ", описа от своя страна Томас Песке.

Coldplay ще открият идната седмица церемонията по раздаването на музикалните награди БРИТ точно с песента " Higher Power ". Те също по този начин ще вземат участие във фестивала „ Гластънбъри “ на 22 май.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР