Британска рекламна агенция избра любопитен начин да изрази недоволството си

...
Британска рекламна агенция избра любопитен начин да изрази недоволството си
Коментари Харесай

Последната ни европейска Коледа: Група британци посветиха песен на Брекзит

Британска рекламна организация избра любопитен метод да изрази недоволството си от идния Брекзит - с коледна ария. Защо френските кроасани и немският братвурст бяха възпяти и каква е задачата? - вижте...

" Последната ни европейска Коледа. Или пък не? Ще светят ли звездите все по този начин блестящо или една от тях ще угасне, когато напуснем? "

Коледната ария, отдадена на Брекзит. С огромна доза комизъм, създателите на песента с носталгия припяват за обичаните си немски братвурстчета и френски кроасани - артикули, които може и да не са свободно налични на Острова, когато напусне Европейски Съюз.

Себ Хил, създател на песента: Това е ария, отдадена на всичко, което Европейски Съюз ни е дал, на тази прелестна връзка, която ние и Брюксел имахме. Разбира се, изпитваме и доста горест. А какъв по-подходящ метод да изразиш тъгата си по края на една връзка, в случай че не с ария.
Идеята е на локална рекламна организация, в чиито екип работят хора от целия свят. Свързва ги едно - желанието да останат част от огромното европейски семейство.

Себ Хил, създател на песента: Всички приказват единствено за това по какъв начин Брекзит ще се отрази на финансовия бранш. Много малко хора се замислят, че в случай че напуснем Европейски Съюз, това ще нанесе щета и на хора като нас - с изобретателни специалности. Лондон е най-пъстрата европейска столица, привлекателен център за надарени хора от целия свят. Сега си представете какво ще се случи, в случай че в страната към този момент не могат да работят мислещи и можещи хора, тъй като нямат английско поданство...
И си пожелават едно нещо за Коледа - Брекзит да се окаже единствено неприятен сън.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР