Британска компамия пуска на пазара смарт кондом, който ще може

...
Британска компамия пуска на пазара смарт кондом, който ще може
Коментари Харесай

Смарт кондом ще измерва колко добър е мъжът в секса


Британска компамия пуска на пазара смарт кондом , който ще може да регистрира по какъв начин се показва мъжът в леглото. Не се загатва какво е подтикнало разработчиците да се заровят толкоз надълбоко в персоналното пространство на мъжете по света. Много евентуално е ръководителят на компанията да е жена. Това би обяснило будоарно-шпионския план на сходно устройство.

Иновативният смарт кондом има формата на гумен пръстен , който се слага в основата на пениса. Въпреки че не го покрива напълно, производителите са избрали въпреки всичко да значат устройството като кондом. Няма спор обаче, че прибавянето на термина смарт в тази ситуация е изцяло целесъобразно.

Смарт кондомът разполага с вградена високотехнологична система, която регистрира няколко витални индикатори, на база на които може да се съди за качеството на половия контакт и за това до каква степен старателен е бил мъжът в любовната игра. Това са изгорените калории, честотата на половите придвижвания на мъжа, както и продължителността на половия акт преди еякулацията.

След събиране на тази информация устройството я препраща към телефона на мъжа (или към този на партньорката му, която в следствие може да се похвали с данните, или, в случай че има мотив за това – да се оплаче).

Свързани публикации.. Има ли повсеместен размер? За презерватива, може би, да 0 Лекари дефинираха най-опасните полови пози 0 Презервативът на бъдещето имитира човешка кожа 0

С оглед на това да улеснят всеки мъж в желанието му да разполага и да употребява безпроблемно умния кондом , разработчиците са помислили за най-важната специфичност. Смарт кондомът е създаден от лек, разтеглив и еластичен материал, улесняващ напасването към всички размери .

Смарт кондомът ще може да се употребява неведнъж . Дали ще се стигне до такава степен, несъмнено, зависи от това до каква степен удовлетворителни ще бъдат показанията му и дали те ще предизвикат предпочитание у сътрудниците да повторят половото си прекарване.

Пионер в своята сфера, новото устройство буди и известни подозрения. Докато някои дами го чакат с неспокойствие, множеството мъже го смятат за прекомерно дръзка концепция и отхвърлят да извеждат на показ особености на половите си заложби, които смятат за прекомерно персонални.

Все отново, смарт кондомът ще носи една безспорна изгода, която неизбежно ще удовлетвори и двата пола. Технологичната система, вградена в него, ще разрешава той да открива дали някой от двамата сътрудници е преносител на полово излъчена болест и ще алармира навреме за предприемане на спомагателни защитни ограничения. По отношение на удобството няма да има никакъв проблем смарт кондомът да се употребява паралелно със общоприет презерватив.

Смарт кондомът се чака през 2018 година Още няколко месеца успокоение. След това сексът става високотехнологичен. Много мъже ще си спомнят с трогване времената преди софтуерната гражданска война. Дано не сте от тях.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР