Британката Деби Уингам, известна като дизайнерката на милионерите, представи чанта

...
Британката Деби Уингам, известна като дизайнерката на милионерите, представи чанта
Коментари Харесай

Това е най-скъпата чанта в света!

Британката Деби Уингам, известна като дизайнерката на милионерите, показа чанта по поръчка на анонимна клиентка за близо 7 милиона $. Модният аксесоар се споделя Reborn и беше показан за първи път в Ню Йорк преди броени дни. Ако сте виждали яйцата на Фаберже, то сигурно ще се сетите за тях, даже историята е сходна.

Чантата носи великденско въодушевление, тъй като е направена от същинско яйце на птица ему, покрито със наследник диамантен прахуляк. Златната 24-каратова рамка, обвиваща яйцето, и дребното гнездо са особено направени от италианския дизайнер Алесандро Галанти и костват 250 000 $. Това обаче е нищо, спрямо цената на инкрустираните в тях диаманти, които са близо 8 000 на брой. Те са взети от бижута, предоставени от персоналната сбирка на тайната дама, в това число чифт обеци Cartier (30 000 долара). За основаването на са употребявани и три розови, извънредно редки скъпоценни камъни, за 1.5 милиона $. Отвътре тя е покрита със синьо копринено шалче от сбирка на Hermès.



Целият развой лишава на дизайнерката 3 месеца, а общата стойност на всички употребявани детайли доближава 6.7 милиона $:

Клиентката има доста чудесни, първокласни неща в дрешника си, неща, които сподели, че няма да носи повече, по тази причина взехме решение да им дадем нов живот за Великден... Не съм сигурна, че ще носи чантата в миналото, може би на аления килим, или ще я резервира като произведение на изкуството.

Чантата наподобява на един модернизиран вариант на яйцата, направени от бижутера. През 1885 година император Александър III стартира да ги сервира за Великден като подарък на обичаната си Мария Фьодоровна. Век и половина по-късно една тайнствена жена от Ню Йорк сама си подарява сходно яйце, само че към този момент като фешън аксесоар. Деби ни подсказва да следим за жена на към 40, с корени от Барбадос и бизнес в областта на недвижимите парцели.

Вижте Деби Уингам и най-скъпата чанта в света в Шоуто на Уенди Уилямс и в галерията ни!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР