Британец, който вдъхновен от порнофилми и под влиянието на наркотици

...
Британец, който вдъхновен от порнофилми и под влиянието на наркотици
Коментари Харесай

Ужасяващо: Съсед погуби живота на учителка след като гледал с часове порно

Британец, който въодушевен от порнофилми и под въздействието на опиати умъртви учителка, бе наказан на пожизнен затвор. Съдът постанови за Люсиан Синч от лондонския регион Кройдън най-малък интервал от 20 години зад решетките преди да може да желае преразглеждане на присъдата, оповестява " Мирър ".

34-годишният Стинч бил очарован от 36-годишната си съседка Флорина Пастин, която той умъртвил с чук и я залял с вряща вода. След това мъжът нападнал 25-годишния си племенник и близначката му, с които живеел дружно.

Синч, който е шеф на хотел в Кройдън, години наред ухажвал Флорина, изпращайки й любовни послания и картички с думите " На най-красивото творение във Вселената ". Мъжът даже поканил учителката на среща, само че тя не се съгласила. Впоследствие той съумял да конфигурира скрита камера в банята, с цел да следи Флорина. Полицията е разкрила фотоси и видеоклипове.



Също по този начин, нарушителят е имал садомазо пристрастености и проблеми с алкохола. В нощта преди убийството той смесва огромно количество сайдер с кокаин и по-късно в продължение на шест часа гледа порно, в което дамите били измъчвани, изнасилвани и убивани. На сутринта Синч взел чука и нападнал Флорина. Няколко минути преди този момент написал на шефа си: " Здравейте, не идвайте през днешния ден, с цел да ме вземете, имам работа тази заран. Ще дойда по-късно. "

Племенниците, откакто чули крясъци, се пробвали да го спрат, само че килърът почнал да нанася удари и върху тях. След това скрил оръжието си, преоблякъл се за работа и отишъл в хотела, като че ли нищо не се е случило.

Флорина умряла два дни след нападението. Лекарите разкрили 18 разкъсни рани на главата си и голям брой фрактури на черепа, както и отичане на бедрата и слабините.



" Чувствах гняв, като че ли ми беше направила нещо, като че ли бяхме се карали още веднъж, както се е случвало преди. Аз просто минах около нея и тя ме попита дали всичко е наред с мен. И аз изпаднах в бяс ", разказал килърът.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР