Брижит Макрон, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, ще се

...
Брижит Макрон, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, ще се
Коментари Харесай

Брижит Макрон се завръща като преподавател в класната стая

Брижит Макрон, брачната половинка на френския президент Еманюел Макрон, ще се завърне в класната стая като учител по френски език в учебно заведение в оскъдно парижко предградие, предадe ДПА.

Първата дама на Франция показа с репортерите, че е малко обезпокоена от тази вероятност, само че ще е добре още веднъж да бъде потребна. Нейните възпитаници ще бъдат младежи, търсещи работа, които не са съумели да завършат междинното си обучение.

Брижит Макрон разгласи желанията си при откриването на образователен център в парижкото предградие Клиши су Боа, който ще образова хора на възраст сред 25 и 48 години. Районът е един от най-бедните и точно отсам започнаха парижките протести през 2005 година.

По думите на 66-годишната Макрон програмата е доста значима, защото тя може да убеди искащите, че може да се започва още веднъж в живота на всякаква възраст. Съпругата на президента се раздели с преподаването преди 4 години, с цел да поддържа политическата кариера на Еманюел Макрон. Нейната последна работа като преподавател беше в влиятелно частно учебно заведение в Париж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР