Бригаден генерал Димитър Шивиков неочаквано се показа на малкия екран.

...
Бригаден генерал Димитър Шивиков неочаквано се показа на малкия екран.
Коментари Харесай

Генерал Шивиков се появи в Стани богат

Бригаден военачалник Димитър Шивиков ненадейно се появи на дребния екран. Той е решил да покаже познания и да си опитва шанса в нашумялата игра "Стани богат ", която от скоро радва феновете вечер.

Генералът е доста известен боен. Преди време името му бе забъркано в скандал за корист със служебно състояние. Срещу него бе повдигнато обвиняване от Военноокръжна прокуратура за това, че в качеството си на длъжностно лице-командир на военно формирование – „ 61-ва Стрямска механизирана бригада Карлово е злоупотребил с властта си и със служебното си състояние, не е извършил служебните си отговорности и е превишил властта си, напомня "Блиц ".

Преди година пък ген. Шивиков бе награден от дядо Николай с медал „ Св. ап. Ерм “ І-ва степен, най-високото отличие на Пловдивската света митрополия - за църковни заслуги и подпомагане в делото на Българската Православна Църква.

"Моето предопределение е да управлявам подчинения си състав и с персонален образец да го стимулирам и въодушевявам, изключително на задача зад граница ", сподели той на водещия Михаил Билалов.

След няколко въпроса, сигналът, който поставя завършек на предаването прозвуча и прекъсна играта на ген. Шивиков преди въпрос за 1000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР