Бреговата охрана на САЩ, разтърсена от обвинения, че нейните лидери

...
Бреговата охрана на САЩ, разтърсена от обвинения, че нейните лидери
Коментари Харесай

„Необходима е промяна“: бреговата охрана обещава реформи след неправилно обработване на доклади за сексуално насилие

Бреговата защита на Съединени американски щати, разтърсена от обвинявания, че нейните водачи години наред са укривали неоправдателна информация за полови похищения и други съществени злоупотреби, разгласява извънредно сериозен отчет в сряда, в който признава, че „ не е съумяла да отбрани хората ни “, като в същото време дава обещание да направи промени, които ще подобрят защитавайте ги.

След като прекара 90 дни в диалог със стотици членове на службата, прочете повече от 170 писмени коментара и „ пресее планина от данни “, вътрешен екип за обзор сподели, че е чул безапелационното известие от работната мощ, че „ тези провали и липса на отчетност са изцяло неприемливи “ и че водачите „ би трябвало да създадат нещо по въпроса “.

„ Твърде доста членове на бреговата защита не изпитват безвредното, овластяващо работно място, което чакат и заслужават (и) доверието в управлението на бреговата защита ерозира “, пишат създателите в отчета от към 100 страници, отбелязвайки, че са чули от жертви на полов нахлуване и тормоз, разпростряли се от 60-те години на предишния век до наши дни, които „ показаха надълбоко вкоренени усеща на болежка и загуба на доверие в организацията “.

Острият вътрешен обзор беше стартират, откакто CNN разкри скрито престъпно следствие, наречено Operation Fouled Anchor, което откри, че съществено нарушаване е било пренебрегнато и от време на време прикривано от високопоставени чиновници. Едва когато CNN стартира да задава въпроси по отношение на нечистата котва тази пролет, водачите на бреговата защита побързаха да осведомят публично Конгреса за абсурда - което докара до отвращение от двете страни на пътеката, голям брой държавни следствия и препоръчано законодателство.

Отразяването на CNN на Fouled Anchor и последвалите репортажи, разкриващи, че водачите на бреговата защита са отказали да преследват пенсиониран офицер за полово непозволено държание, „ накараха хората да изпитат усеща, вариращи от отчаяние до отвращение “, се споделя в отчета.

„ За толкоз доста жертви има още по-дълбоки равнища на нарушено доверие: в водачи, които са ги провалили в предотвратяването и реагирането на полово насилие; във военна правосъдна система с остарели правни избрания за изнасилване; в несъществуващи стратегии за поддръжка за засегнатите преди 2000 година “, се показва в него. Въпреки че отчетът очерта редица промени, направени през последните две десетилетия, той също по този начин призна, че промените досега не са били задоволителни за попречване на набези и подобаваща поддръжка на жертвите.

Прегледът не се стреми да търси отговорност от предходни причинители или длъжностни лица, забъркани в прикриването на Fouled Anchor, като се споделя, че голям брой държавни следствия, стартирани от Конгреса, не престават.

Вместо това, той погледна към бъдещето и се концентрира върху предотвратяването на бъдещи набези и други непозволени дейности, описвайки отчета като „ пътна карта, ориентирана към възстановяване “ на културата на организацията.

Заедно с констатациите в отчета, бреговата защита разгласи поредност от дейности, ориентирани от водача на организацията, комендант Линда Фаган, посредством предложени промени във всичко - от образование и услуги за поддръжка на жертвите до подсилване на процесите за търсене на отговорност на причинителите.

„ Този ​​доклад признава неуспехите на бреговата защита и ги употребява, с цел да осведоми за бъдещето, да възвърне доверието и да сложи основата за учредителен напредък “, се показва в документа, като се отбелязва, че доста от дейностите изискват в допълнение финансиране и компетенции за осъществяване.

Сред промените са основаването на стратегия за попечителство за жертвите, която да им помогне да се оправят с последствията от полово принуждение, създаването на политика за „ безвредно докладване “, тъй че жертвите да не бъдат наказвани за съпътстващо нищожно непозволено държание (като приложимост на алкохол в време на инцидент), по-сигурни ключалки на спалните на Академията за брегова защита и усъвършенстван контрол на учебното заведение и неговите кадети – в това число нова командна верига за ръководителя на академията.

Фейгън също подреди на длъжностните лица да наблюдават по-добре отличителната стратегия за образование на академията „ Swab Summer “, която се ръководи от възпитаници от горните класове в академията, и да обмислят усилване на политиките, които разрешават на организацията да понижава пенсионните заплащания за тези, за които е открито, че са направили непозволено държание.

Докладът беше най-обширният отговор на бреговата защита на възходящата рецензия към оправянето с непозволеното държание. И до момента в който беше оповестен обществено и членовете на Конгреса бяха осведомени за наличието му по-рано, отчетът беше особено адресиран до „ U.S. Работна мощ на бреговата защита, минало и настояще. “

„ Вие ясно посочихте, че желаете и очаквате нашата услуга да се изправи против този проблем и да го усъвършенства. Вие желаете нашата услуга да обезпечи значима смяна “, се споделя в отчета. „ Независимо дали сте член, който има история за шерване – или корабният сателит, който стои до тях – това е нашето време. Нека го оправим. “

Докато бреговата защита е фокусирана върху бъдещето, членовете на Конгреса към момента са решени да получат отговори и за минали провали.

„ Този ​​нов отчет към момента не държи никого виновен за минали провали – изключително тези в Академията за брегова защита “, сподели сенатор Крис Мърфи, демократ от Кънектикът, където се намира Академията за брегова защита. Мърфи и други законодатели не престават да подлагат на критика организацията за неспособността й да бъде транспарантна по отношение на половото принуждение и други непозволени дейности. „ Той в действителност излага непретенциозен проект за възстановяване на надзора, образованието и поддръжката за оживелите, само че отчетът не е нищо повече от хартия, до момента в който не бъдат подхванати съответни стъпки. “

Демократичните сенатори Мария Кантуел и Ричард Блументал също разкритикуваха по какъв начин, макар че нарекоха това изпитание обзор на „ отговорност “, бреговата защита към момента не съумя да държи никого на отговорност за неправилното култивиране на случаи на полово принуждение. Кантуел още веднъж акцентира значимостта на без значение следствие, като сподели, че чака с неспокойствие да види резултатите от следствието, което сега се организира от основния контрольор на Министерството на вътрешната сигурност.

По-рано тази година CNN заяви по какъв начин някогашният пълководец Карл Шулц и неговият заместник-командир Чарлз Рей не са съумели да подхващат дейности по проектите си да споделят констатациите на Fouled Anchor с Конгреса и обществеността. Скоро по-късно Рей подаде оставка от позицията си в института за управление на Академията за брегова защита, само че никой различен сегашен или някогашен чиновник на бреговата защита не е понесъл обществено никакви последици.

„ На настоящия личен състав на бреговата защита се споделя да се довери на тяхното управление, само че техните водачи не държат виновни предшествениците си “, написа в скорошно писмо до Конгреса К. Дениз Ръкър Креп, някогашен офицер от бреговата защита и някогашен основен консултант на Морската администрация, описвайки по какъв начин е посетила събитие за „ общностно излекуване “, спонсорирано от Асоциацията на възпитаниците на Академията за брегова защита предишния месец.

„ Преди първата ми чаша кафе научих за жена, която е била изнасилена малко откакто се е включила към службата. Тя в никакъв случай не е казвала на родителите си за закононарушението “, написа тя. „ Докато си миех ръцете в банята, друга жена показа, че е била изнасилена, до момента в който е посещавала Академията за брегова защита в края на 90-те години. Друга жена показа, че е била групово изнасилена от трима възпитаници в учебно заведение и е прекарала две трети от живота си на медикаменти поради закононарушенията, осъществени преди съвсем 40 години.

Следващата седмица повече оживели от полово принуждение и тормоз в Академията за брегова защита ще споделят обществено своя опит в Конгреса

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР