Лидерите на Конгреса сключиха сделка по някои от законопроектите за

...
Лидерите на Конгреса сключиха сделка по някои от законопроектите за
Коментари Харесай

Лидерите на Конгреса постигат сделка относно законопроектите за бюджетни кредити и мярка за временно финансиране

Лидерите на Конгреса подписаха договорка по някои от законопроектите за бюджетни заеми, финансиращи федералното държавно управление, както и краткосрочна краткотрайна мярка, която ще разшири държавното финансиране и ще предотврати отчасти прекъсване преди крайния период петък вечерта, сподели асистент на управлението на Републиканската партия пред CNN на сряда.

Споразумението ще продължи да уголемява финансирането на шест организации, в това число отделите на земеделието, търговията, правораздаването и науката, енергетиката и водите, вътрешните работи, военното строителство, въпросите на ветераните и превоза и жилищното строителство и градското развиване с краен период 8 март. Това също по този начин ще удължи крайния период за останалите шест организации, в това число защитата, опазването на здравето и човешките услуги, вътрешната сигурност, финансовите услуги, държавните и външните интервенции и законодателния клон, до 22 март, докато договарящите работят по по-широко съглашение за цялостно финансиране на държавното управление до края на фискалната година през септември.

Камарата възнамерява да гласоподава в четвъртък едноседмичната краткотрайна мярка за попречване на отчасти затваряне на държавното управление, сподели асистент на Републиканската партия пред CNN в сряда, идвайки единствено един ден преди крайния период за финансиране на почти 20% от федералното държавно управление.

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън предложи да реалокира законопроект за краткотрайни разноски, с цел да завоюва на договарящите повече време за разработване на по-дългосрочно съглашение за разноските преди първия краен период за финансиране в петък, съгласно източници, осведомени с въпроса. Предложението на представителя до Белия дом, обявено за първи път от Punchbowl News, ще реалокира този първи краен период за финансиране за четири държавни организации от 1 март на 8 март, а останалите ще бъдат изхвърлени на 22 март.

Лидерът на болшинството в Камарата на представителите Стив Скализ сподели в сряда следобяд, че ще разгласяват текста на мярката „ в идващите няколко часа “.

Тази история и заглавието са обновени с спомагателни разработки.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР