Бреговата охрана на САЩ конфискува над девет тона кораби за

...
Бреговата охрана на САЩ конфискува над девет тона кораби за
Коментари Харесай

Бреговата охрана на САЩ конфискува 9 тона кокаин от кораби за контрабанда на наркотици през ноември, съобщиха официални лица

Бреговата защита на Съединени американски щати конфискува над девет тона кораби за контрабанда на опиати с кокаин предишния месец в Атлантическия океан, споделиха чиновници.

Екипажът на кораба на бреговата защита Cutter Waesche в сряда разтовари 18 219 паунда кокаин, чиято улична стойност се прави оценка на повече от 239 милиона $.

Наркотиците са открити от два кораба на бреговата защита на Съединени американски щати при шест обособени случая край крайбрежията на Мексико и Централна и Южна Америка през ноември, се споделя в известие за пресата на бреговата защита.

няколко са били хванати в Атлантическия океан на път за Съединени американски щати или Европа.

Прехващането на 20 ноември беше първото в източната част на Тихия океан от 2020 година насам, което капитан Робърт Мор, командващ офицер на Waesche, сподели, че е удивително достижение.

„ Изключително съм впечатлен от отдадеността на екипажа по време на този динамичен патрул “, сподели Мор в изказване. „ Те преодоляха голям брой провокации с групова упорита работа, изобре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР