Бразилският президент Жаир Болсонару беше откаран в болница за тестове

...
Бразилският президент Жаир Болсонару беше откаран в болница за тестове
Коментари Харесай

Бразилският президент е приет отново в болница

Бразилският президент Жаир Болсонару беше откаран в болница за проби в понеделник, откакто почувства коремен " дискомфорт ", съобщи министърът на връзките на Бразилия Фабио Фариа, представен от Ройтерс.

" Той е добре ", сподели Фариа пред Ройтерс, потвърждавайки по-ранните известия на локалните медии, че президентът е откаран в армейската болница в столицата Бразилия за проби.

Фариа сподели, че президентът се е почувствал зле, с коремен дискомфорт, и е отишъл в болничното заведение, с цел да бъде проучен, защото има анамнеза за чревни непроходимости.

Той ще остане в болница за една нощ под наблюдаване.
 Болсонару няма да бъде опериран
Болсонару няма да бъде опериран

Възстановява се в болница след операция

Болсонару беше приет в болница през януари поради чревна спънка, която беше преодоляна без интервенция. Запушването се смята за затруднение от намушкването му с нож в корема по време на кандидат-президентската акция през 2018 година

Оттогава той е претърпял шест интервенции поради това нападение и поправяне на херния в региона на раната.

Припомняме, че Болсонару прекара два пъти COVID-19, само че се смята, че точно против това заболяване в Бразилия. Той беше упрекнат и разследван, че пропагандира и упорства лекарите да лекуват коронавирусната зараза с пробни способи и с препарати с неразбираема успеваемост, като това е довело до високата смъртност от COVID-19 в страната му.
 Болсонару: Бразилия пази неутралитет за спора Русия-Украйна
Болсонару: Бразилия пази неутралитет за спора Русия-Украйна

За разлика от позицията на държавното управление му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР