Бразилският женски футбол има повод за оптимизъм, след като откри

...
Бразилският женски футбол има повод за оптимизъм, след като откри
Коментари Харесай

Грозна, но технична! Бразилия си има Роналдиня

Бразилският женски футбол има мотив за оптимизъм, откакто откри своята Роналдиня. Само на 16, само че към този момент привличаща погледите Джована Мораиш Ферейра към този момент се трансформира в звезда.

Девойката бързо кара почитателите на не откъсват взор от нея първо поради приликата й със звездата Роналдиньо, само че и поради техниката, която демонстрира.

Ферейра играе за женския Сао Раймундо, а на фланелката й написа " Роналдиня ".

" Всичко стана на смешка. Всички ми споделиха, че наподобявам на Роналдиньо и започнаха да ме назовават Роналдиня. Никой не ми споделяше по име и аз взех решение да напиша " Роналдиня " на фланелката си. Това пък може да ми помогне ", разяснява бъдещата звезда на бразилския футбол.

Ферейра стартира с футбола като доста дребна, като играе с момчетата на улицата. След това се насочва към футбола в зала, където в допълнение усъвършенства техниката си. Роналдиня признава, че не има вяра да реализира триумфите на именития си кръстник, само че се надява един ден да се срещнат.

" Все още  не съм го виждала. Той не играе от няколко години, само че бих желала да го погледам онлайн. Ако в миналото се срещнем, ще бъда доста разчувствана, сигурна съм ", сподели Роналдиня.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР