Бразилският атлет Неймар младши е един от най-известните футболисти в

...
Бразилският атлет Неймар младши е един от най-известните футболисти в
Коментари Харесай

Неймар-младши става посланик на марката e.Go - видео

Бразилският спортист Неймар младши е един от най-известните футболисти в света, а към този момент и новият световен дипломат на марката на e.Go Mobile. Това разгласи производителят на електрическия микроавтомобил e.Go Life, който се прави в Аахен.

„ Неймар-младши е въплъщение на творчеството и решителността – аз го назовавам Силата на задачата. Това е в сходство с полезностите на нашата марка и сплоти e.Go Mobile и Неймар-младши. Обединяването на силите в този момент ще докара до вълна на смяна към по-устойчив свят и свят без излъчвания “, изяснява Али Везваей, ръководител на борда на шефовете на Next.e.Go Mobile SE.

На 5 май 2022 година в Берлин Неймар-младши ще показа продуктовата линия на компанията за 2022 година, наречена e.wave X, версия на дребния електрически градски автомобил, който явно също е модифициран във връзка с дизайна.

„ Много съм удовлетворен да стартира това партньорство с e.Go Mobile и да поддържа техния световен ангажимент за устойчива електрическа подвижност “, споделя Неймар-младши за съдействието.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР