Бразилските футболисти на ЦСКА - София Жеферсон и Маурисио Гарсес

...
Бразилските футболисти на ЦСКА - София Жеферсон и Маурисио Гарсес
Коментари Харесай

Жеферсон и Гарсес най-накрая подновиха тренировки

Бразилските футболисти на ЦСКА - София Жеферсон и Маурисио Гарсес през вчерашния ден най-сетне се причислиха към сънародниците си, откакто пропуснаха близо седмица от подготвителния развой на отбора, както и контролата със Септември (София), извоювана с 2:0. Двамата получиха по-дълга отмора от треньора Саша Илич след безконечното дерби с Левски и се прибраха до родината си. Те обаче трябваше да се завърнат в България в понеделник и да възобновят тренировки във вторник. Вместо това, Жеферсон и Гарсес се причислиха към заниманията на отбора едвам през вчерашния ден. Минимален е шансът те да стартират като титуляри в семейството на Пирин (Благоевград) в понеделник. 

Любопитно е, че надалеч не за първи път Жеферсон закъснява с връщането си в София. Последният подобен случай бе през лятото, когато не се прибра в точния момент за подготовката на отбора под управлението на Саша Илич. Той се забави с цяла седмица, което ядоса треньора. 
 Двама от чужденците на “Армията ” не упражняват с тима Двама от чужденците на “Армията ” не упражняват с тима
След идването на сръбския експерт бразилецът много по-често стартира да се заседява на аварийна пейка и загуби статута си на главен футболист. Наскоро той получи български паспорт.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР