Бразилската звезда ще пристигне в Южна Америка за предстоящите световни

...
Бразилската звезда ще пристигне в Южна Америка за предстоящите световни
Коментари Харесай

Неймар в лагера на Бразлия, въпреки контузията

Бразилската звезда ще дойде в Южна Америка за идните международни квалификации, макар че има разтежение на аддукторите от мач на в Шампионската лига. Заради този провесен проблем, селекционерът на Бразилия Тите повика нападателя на - 23-годишният Педро, за мачовете с Венецуела и Уругвай на 13-и и 17-и ноември без да вади звездата на парижани от състава.

Лекарят на бразилския народен тим Родриго Ласмар съобщи, че вижда Неймар да бъде подготвен за мача с Уругвай след една седмица интензивна подготовка с тима в базата в Терсеполис в покрайнините на Рио де Жанейро. " Имаме изцяло действителни шансове да го възстановим за втория мач. Ще следим възобновяване му доста изкъсо, добави лекарят.

Старши треньорът на Пари Сен Жермен съобщи, че в Бразилия си вършат криви сметки и няма по какъв начин Неймар да бъде възобновен за който и да е от двата мача. Той назова опитите да бъде възобновена звездата несериозни на фона на контузията, която го мъчи.

Despite calling up Pedro to the Brazilian national team, Tite did not cut Neymar from the squad.

He has hope in seeing Neymar play the game against Uruguay.

()
— Moleque Neymar (@Neymoleque)
Бразилия към този момент се лиши от четирима играчи, като трима са контузени. Заради контузии отпаднаха от сметките на Тите халфовете и, както и бранителят Родриго Кайо. С ковид е инфектиран Милитао.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР