Брайън Остин Грийн преживя много турбуленции в личния си живот.

...
Брайън Остин Грийн преживя много турбуленции в личния си живот.
Коментари Харесай

Раздялата с Меган Фокс я преглътна, а новината за сина му я определи за интригуваща

Брайън Остин Грийн претърпя доста турбуленции в персоналния си живот. Безспорно най-голямата беше раздялата му с Меган Фокс. В момента двамата споделят попечителството над трите си деца, като в това време Грийн стана татко още веднъж с актуалната си партньорка Шарна Бърджес.

Преди децата от Фокс и Бърджес обаче 50-годишният артист от " Бевърли Хилс 902010 " има наследник от връзката си с Ванеса Марсил. Касиъс е на 21 години, а в скорошно присъединяване в подкаста на Ланс Бас Frosted Tips with Lance Bass Грийн споделя, че първоначално му е било мъчно да одобри хомосексуалността на детето си.

" Често сядах да беседвам с Каш, просто желаех да схвана нещата, които за мен наподобяват толкоз разнообразни. След това си дадох сметка, че нищо не е толкоз друго. Това просто е неговият избор на сътрудник и не ме визира по никакъв метод. "

Брайън добавя, че тъкмо това се пробва да изясни на хората, които имат терзание от хората с друга полова ориентировка. " Това не ви визира. Защо толкоз би трябвало да се занимавате с това? Да се подигравате или да налагате мнението си за нещо, което не ви касае ", предава lifestyle.bg.

Брайън Остин Грийн допълва, че евентуално доста хора се тормозят по какъв начин да се държат с децата си, когато те им признаят за другата си половост. " Хората се плашат от непознатото. Аз не се - за мен е завладяващо. Искам да науча каквото мога. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР