Бившият президент Доналд Тръмп е бил домакин на вечеря на

...
Бившият президент Доналд Тръмп е бил домакин на вечеря на
Коментари Харесай

Тръмп ще отмени климатичните политики на Байдън, иска от петролните гиганти $1 млрд.

Бившият президент Доналд Тръмп е бил хазаин на вечеря на нефтени магнати и лобисти в Mar-a-Lago, състояла се предишният месец. Тогава той е предложил на присъстващите да изготвят лист с стремежи за политики, които той да извърши, върне ли се в Белия дом, след което е предложил да дарят $1 милиарда за президентската му акция.

Според хора, били на тази вечеря, присъстващите останали изумени от тона на някогашния президент, който, споделят очевидци, предположил, че петролната промишленост евентуално желае той да бъде определен още веднъж за Белия дом и в случай че в действителност желаят това да се случи, би трябвало да дарят въпросния $1 милиарда, с цел да усилят възможностите му.

На събитието на 11 април са участвали към 20 индивида, което е било наречено „ енергийна кръгла маса “, оповестява New York Times. Сред тях са били изпълнителни шефове от ExxonMobil, EQT Corporation, American Petroleum Institute и други

Разбира се, петролната промишленост се опълчва на Байдън, насочвайки осемцифрена сума в национална рекламна акция за „ разрушение на политически закани “, като новите цели на EPA за излъчвания от пътническите коли.

Още по тематиката четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР