Браво! Юнаци! – така Владимир Путин похвали възпитаниците на суворовското

...
Браво! Юнаци! – така Владимир Путин похвали възпитаниците на суворовското
Коментари Харесай

Путин се възхити на роботи на суворовци, те се оказаха южнокорейски

Браво! Юнаци! – по този начин Владимир Путин похвали възпитаниците на суворовското учебно заведение в Санкт Петербург. По време на визитата си във военното заведение младоците в униформа демонстрираха на съветския президент роботи, които извършват устни команди.
Изобретените машини били неголеми, симпатични и доста дисциплинирани.

Един от курсантите срещнал президента с научните достижения в учебното заведение. Младежът предиздвикал робот да залегне, по-късно да застане спокойно, да направи челна стойка и да пълзи като шпионин през смаяния Путин. Президентът не скрил възхищението си и разчувствуван похвалил суворовците. Според думите му, показаното е доказателство за превъзходството на съветското обучение и съвременни технологии.

Благодаря ви, момчета, вие в действителност сте същински юнаци! – звучаха думите на президента в значителни телевизионни репортажи.

Путин по този начин и не схванал, че му демонстрират и се възхищава на южнокорейски. Разработени са и създадени от технолозите в Robotis Biolid, разкриха медиите след вълнуващите подиуми на съветския държавен глава и младите суворовци. Оказа се, че всеки може да си купи от интернет подобен робот единствено за 1000 $.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР