Браузърът открива злонамерения код с енджин на EsetChrome засича злонамерените

...
Браузърът открива злонамерения код с енджин на EsetChrome засича злонамерените
Коментари Харесай

Обновен Chrome за Windows премахва нежелания софтуер

Браузърът открива злонамерения код с енджин на Eset

Chrome засича злонамерените стратегии и предлага на потребителя да ги отстрани

Нова версия на браузъра Chrome за Windows идва с вградени благоприятни условия за битка със злонамерения код, в частност нежеланите стратегии. Добавени са антивирусни благоприятни условия въз основата на енджина на Eset.

Усъвършенстваният Chrome ревизира дали са промени настройките на браузъра без знанието на потребителя и в случай че е по този начин, предлага да ги върне в предходния им тип. Това е нова, разширена функционалност, в допълнение към фукцията за безвредно сърфиране (Safe Browsing).

Често, да вземем за пример, злонамереният код подменя търсещата машина по дифолт, с цел да насочва потребителите към разнообразни от търсените страници или да инжектира реклами в обсъжданото уеб наличие. Сега Chrome автоматизирано ще взема решение сходни проблеми, в частност при инсталиране на разширения.
още по тематиката
Подобрена е доста функционалността Chrome Cleanup, която предизвестява потребителите за инсталиране на нежелателен програмен продукт при събаряне на стратегии и друго наличие от интернет и предлага бърз метод за премахването му, както и възобновяване на настройките по дифолт на браузъра.

За да дефинира дали дадена стратегия е злонамерена, Chrome употребява антивирусния енджин на Eset, прецизира блогът на Гугъл. Новата версия на браузъра с усъвършенствани функционалности за сигурност поетапно се популяризира до потребителите на Windows.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР