Братята Валентин и Георги Братоев ще продължат да защитават цветовете

...
Братята Валентин и Георги Братоев ще продължат да защитават цветовете
Коментари Харесай

Братя Братоеви отново заедно в Бургас

Братята Валентин и Георги Братоев ще продължат да пазят цветовете на Дея спорт Бургас, оповестиха от пресслужбата на клуба във Facebook.

Бургазлии се укрепиха съществено през лятото, като привлякоха някогашните национали Теодор Тодоров, Николай Николов и Николай Учиков, а в тима следващата година остава Стефан Чавдаров.

Ето какво написаха бургазлии:

„ След представянето на централните ни нападатели, ред е на посрещачите, като даваме старт с Вальо Братоев. Той е играл в над 15 тима в разнообразни континенти и с много от тях е реализирал впечатляващи резултати – първенец на България през 2008/2009 с Левски Сиконко, първенец на Италия, международен клубен първенец и златен медалист от Шампионската лига с Итас Диатек Трентино, първенец на България и притежател на купата и суперкупата на България с Нефтохимик. Тази година Вальо още веднъж беше извикан в националния тим на България, с цел да оказва помощ с големия си опит. С националния тим той е бронзов медалист от Европейското състезание през 2009 година, както и вицешампион на Европейски игри през 2015 година

Вальо и Жоро Братоеви, още веднъж в тандем при нас, благодарим и триумфи! “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР