Братът на певицата Белослава, който многократно влиза и излиза в

...
Братът на певицата Белослава, който многократно влиза и излиза в
Коментари Харесай

Братът на Белослава си търси забранени вещества в интернет! Хвали се, че плаща веднага, но се нуждае от поне 40 треви

Братът на певицата Белослава, който неведнъж влиза и излиза в столично психиатрично заведение поради чуването на всякакви шумове и звуци в главата, си търси трева, научи HotArena.

Прави го обществено от Facebook страницата си, а посланието му е адресирано към всички другари с уточнението, че е приготвил парите, писа „ Уикенд “.

Весел Стоянов, който в действителност е естествен брат на звездата от първия брак на татко й Борислав Стоянов – Докторау има наркотична взаимозависимост, която продължава да бъде обществена загадка и проблем за цялата фамилия, която е принудена да изтърпява героичен моментите му на рецесия. Запознати с житейските му навици издават, че след всяка изцепка Весел постъпвал в лечебно заведение, където му включвали системи за филтриране и лекуване. Няколко дни след изписването младият мъж се чувствал добре, а по-късно почвал да пуска публикация в интернет, че си търси трева и опиати.

Преди години Весел изненада всички, като разгласи на страницата си, че „ офисът ” му се мести на столичния бул. „ Сливница ” №309 и добавил: „ Утре има рандеву от 13 до 15 часа. За по-заетите може и по-късно! Иначе от 16 часа на там всеки ден цигари, сокове банани, кекс или козунак за бедните. Може и без нищо! Аз ще ви черпя!  Заповядайте, благодаря ви положителни хора ”.

Хедонистът, който се прочу с извращенията си около абсурден рожден ден на Тодор Славков, страда от тежка интоксикация, която преодолява, въпреки и краткотрайно, под грижите на психиатри. Когато е добре, Весел елементарно се превръщал в душата на компанията и елементарно печелил благосклонности. В моментите на наркотична рецесия бил напряко непоносим. Никой не можел да планува какво ще каже, на къде ще тръгне и дали въобще ще се прибере. Често изключвал мобилния си номер и по този начин ставал неоткриваем от околните си, които се скъсвали да го търсят по лечебни заведения, познати и другари. 

Белослава била наясно с проблемите на своя полубрат, с който от край време са в неприятни връзки. Двамата съвсем не разговаряли, тъй като Весел Стоянов я обиждал обществено отново от страницата си в обществената мрежа. Преди време той излигна със следните ужасни думи по неин адрес: „ А в този момент да поговорим за курвата Белослава, певицата... Питайте кой каквото му душа желае ”. От този миг изпълнителката не приказва с него.

Белослава  има още един доведен  брат – Красен, който е прочут правист в столицата. Преди години е работил в Министерство на стопанската система в кабинета на Иван Костов. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР