Братът на национала Божидар Краев - Андриан (21 г.), подписа

...
Братът на национала Божидар Краев - Андриан (21 г.), подписа
Коментари Харесай

"Левски" подписа с брата на Божидар Краев

Братът на национала Божидар Краев - Андриан (21 г.), подписа през днешния ден контракт с " Левски " и организира първа подготовка с отбора. Привличането му беше, като трябваше да се завършат всички процедури по прехвърлянето.

Офанзивният халф е младеж на " Левски ", играл е под управлението на сегашния треньор на " сините " Георги Тодоров, само че в никакъв случай не е записал формален мач за мъжкия отбор. След като е освободен от " Герена ", минава в " Ботев " (Враца), а по-късно - в  " Хебър ", където се показва чудесно и впечатлява Тодоров, който упорства за връщането на Краев в " Левски ". Софийският клуб няма да заплаща трансферна сума на " Хебър ", защото Краев е бил там с аматьорски статут. Договорът му с " Левски " е за един сезон.

" Чувствам се чудесно, всичко тук ми е познато. Радвам се, че ми се удава късмет да покажа на какво съм кадърен и в мъжкия тим. " Левски " си ми е обичан клуб от дребен. Вярвам, че вървим в доста по-добра посока, уповавам се скоро всичко да се оправи. Мисля, че колективът е страховит, а това е най-важното. Аз си взех решението да се върна тук, той (б.ред. - Божидар Краев) ме поддържа. Жаден съм за триумфи, по-голяма сцена от " Герена " няма. Благодаря на " Ботев " (Враца) и на " Хебър ". Израснах като футболист и като нрав, доста ми помогнаха ", съобщи Андриан Краев пред уеб страницата на " Левски ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР