Бръшлянът поглъща вредни съединенияРастенията не са само класическа украса на

...
Бръшлянът поглъща вредни съединенияРастенията не са само класическа украса на
Коментари Харесай

НАСА: Стайните растения махат до 87% от токсините във въздуха за един ден

Бръшлянът гълтам нездравословни съединения

Растенията не са единствено класическа декорация на жилището и офиса. Те са елементарен и прелестен метод да се почувстваме по-добре. Като най-малко зеленото противодейства на напрежението, а като най-много въздейства върху качеството на въздуха и ободрява физически индивида, написа уеб сайтът за жанр на живот wonderzine.com, представен от. Ето какви вълшебни функционалности се приписват на флората в интериора:

Памет и централизация

Доказано е, че джунглата вкъщи или в службата оказва помощ на хората да концентрират вниманието си. Тестове демонстрират, че измежду богата растителност те извършват дилемите с по-голяма акуратност и експедитивност, в сравнение с в празно откъм растителност помещение. Това се свързва с успокояващото въздействие на природата.
Според проучване на Мичиганския университет дори нищожно нарастване на зеленината в къщата усъвършенства паметта с впечатляващите 20%. Ако би трябвало да вземем за пример да запомните някаква значима информация, компанията на кактуси и други месести растителни типове ще ви окаже сериозна помощ. Учените са открили, че всяка активност, провеждана в “зелени условия”, понижава признаците на Синдрома на недостиг на вниманието и хиперактивност (ADHD).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР