Браншовите асоциации на заведенията се обявиха против оставането на Стойчо

...
Браншовите асоциации на заведенията се обявиха против оставането на Стойчо
Коментари Харесай

Асоциациите на заведенията против оставането на Кацаров като министър

Браншовите асоциации на заведенията се оповестиха срещу оставането на Стойчо Кацаров нa длъжностен министър на опазването на здравето. Според тях с Националния проект за справяне с пандемията, браншът се употребява като " зле затулен опит за въвеждането на наложителна имунизация ". 

Сдружението на завдеденията в България и Българската асоциация на заведенията се афишират против Националния проект за справяне с пандемията, който планува като първа мярка при повишение на заболеваемостта затваряне на заведения за хранене, заведения, нощни клубове и кафенета.

От сектора считат, че по този метод страната абдикира, като трансферира отговорността върху заетите:

" При съществуване на ваксини, че страната не може да се оправи с разпространяването, с убеждаването на хората да се имунизират, за какво ние би трябвало да поемаме този удар? При предходните две затваряния нямаше съществуване на ваксини! Сега, когато имаме ваксини, когато ние сме единствената страна в Европа, където на всеки ъгъл надали не можеш да се ваксинираш, нашата страна е неспособна да убеди популацията си да се имунизира и в същия миг вменява тази тежест на бизнеса. Ами няма по какъв начин да се случи това ", съобщи за " Хоризонт " ръководителят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов и акцентира позицията на сектора против гръцкия вид единствено имунизирани да посещават заведенията и изрично увери, че притежателите няма да принуждават личния състав си да се ваксинира против Ковид.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР