Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини коментира 15-годишния си престой в

...
Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини коментира 15-годишния си престой в
Коментари Харесай

Киелини: Не бих отписал Интер, Лацио е поезия

Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини разяснява 15-годишния си престой в клуба, както и съперниците на “бианконерите” за купата в Италия.  Киелини: Ибра влезе в сърцето ми, той изкарваше най-хубавото в мен “Многото години в клуба стават част от теб. Определено се смятам за късметлия, че съумях да се задържа толкоз дълго. Осъзнавам обаче, че това не е толкоз елементарно. Ювентус е зает към теб, напрежението е непрекъснато. През тези 15 години живях в парадайса, в пъкъла и още веднъж в парадайса. По-добре е да стигнеш до финала на Шампионската лига и да го загубиш. Бил съм отстраняван на 1/8-финалите и в груповата фаза. Уверявам ви, това не е доста занимателно. Започнах като ляв бек, само че изпитвах компликации в защитната фаза. Изразходвах прекомерно доста сила в офанзива и губех точност. Когато ме сложиха в центъра на защитата, незабавно разбрах, че това е моето място. Пасваше ми съвършено. Всички млади бранители са по-красиви от мен.
Chiellini: “Scudetto? Do not underestimate Inter, if you beat Samp it is minus 6 and then I know the coach and the players. Lazio are making a beautiful journey, Luis Alberto, Milinkovic and Immobile are poetry, enjoy this moment. But don't forever.” [CDS] pic.twitter.com/A2M8CteZpA
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN) June 10, 2020 Защо всеки отписва Интер? Познавайки треньора и играчите, аз не бих ги изключил от битката. В бясно мини състезание девет точки са нищо. Ако бият Сампдория, разликата ще намалее до шест точки. Разбира се, че Лацио вършат красиво странствуване. Луис Алберто, Сергей Милинкович-Савич и Чиро Имобиле са лирика. Наслаждавайте се на този миг, само че не завинаги”, съобщи Киелини пред “Кориере дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР