Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков говори след равенството 0:0

...
Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков говори след равенството 0:0
Коментари Харесай

Лясков: Надявам се до края на лагера да съм в перфектна форма

Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков приказва след равенството 0:0 против Торпедо (Кутаиси) в контролна среща, която се организира на компекс " Сусеси " в Белек.
 ЦСКА 1948 и петият в Грузия не си означиха гол ЦСКА 1948 и петият в Грузия не си означиха гол
" Контролата беше много сериозна. Със сигурност имаше малко отмалялост в нашия тим. Мисля, че лека-полека започваме да играем футбола, който треньорът изисква от нас. Надявам се до момента в който свършат контролите в Турция, да изградим стила, който старши треньорът желае ", стартира той.

" Да, всеки треньор има своята друга философия, привикваме. До края на лагера се надявам всеки един от нас да е усвоил точния футбол, по този начин да го назовем.

Чувствам се добре, тренировките са супер. Надявам се до края на лагера да съм в съвършена форма за шампионата, добави още той. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Надявам се да сме по-силни. Взимаме положителни футболисти. На всеки пост имаме еднообразно мощни футболисти. Конкуренцията е огромна и това ни кара в тренировките и мачовете да даваме максимума и мисля, че по този начин се основава по-силен тим ", приключи Ангел Лясков.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР