- Брандът с трилъчевата звезда разширява портфолиото си с модел

...
- Брандът с трилъчевата звезда разширява портфолиото си с модел
Коментари Харесай

Новата Mercedes-Benz T-класа: Малкият премиум ван за активен начин на живот

- Брандът с трилъчевата звезда уголемява портфолиото си с модел за фамилии и феновете на дейния отдих

С до три детски седалки на задния ред в новата Mercedes-Benz T-класа има пространство за цялото семейство, както и премного място за съоръжение за спортните запалянковци. Плъзгащите се порти обезпечават бързо качване и слизане и дават гъвкави благоприятни условия за товарене. Новата Т-класа се отличава със актуален дизайн, необятна гама от съоръжение за сигурност и съгласуваност.

С новата T-класа Mercedes-Benz внася комфорт в сегмента на частните дребни ванове, като дава опция на всички клиенти, които се нуждаят от доста място да се допрян до качеството на марката със звездата. Този изцяло нов модел съчетава мултифункционалност и голямо пространство с съоръжение от висок клас. В общоприетият пакет на Т-класата влиза и инфотейнмънт системата MBUX, както и електрическата ръчна спирачка. Опционално се оферират 17-инчови джанти, KEYLESS-GO функционалността или амбиентно осветяване, както и тапицерията от кожа ARTICO. Новата T-класа несъмнено може да се похвали с разнородни акценти на съоръжение в своя сегмент.

Богатата гама от общоприетоо съоръжение за сигурност, в това число седем въздушни възглавници и голям брой системи за подкрепяне на шофирането, го прави актуален, благонадежден автомобил за фамилии и феновете на дейния отдих.

Изцяло новият модел на Mercedes-Benz съчетава компактни външни размери с голямо пространство. Петместният T-Class е дълъг 4498 милиметра, необятен 1859 милиметра и висок 1811 милиметра. Очаква се на пазара да бъде показан и модел с удължено междуосие, който ще разполага с до седем места.

Допълнително преимущество на T-класата е ниският предел - единствено 561 милиметра, което улеснява товаренето на тежко съоръжение. Широко отварящите се плъзгащи се порти от двете страни дават комфортен достъп до задната част на купето. Това разрешава на децата да влизат и излизат от автомобила бързо и безвредно в тесни улици и места за паркиране.

Новата Т-класа разполага с високо равнище на функционалности за сигурност, като доста от системите за подкрепяне на шофирането се оферират в общоприетия пакет. Пример за това са системата за предизвестие за загуба на налягане в гумите и системата за незабавно повикване на Mercedes-Benz. Това включва също помощник за тръгване по надолнище, помощник при непряк вятър, система за предизвестие за отмалялост, деен помощник за прекъсване, деен помощник за поддържане на лентата, помощник за мъртва зона и помощник за ограничение на скоростта.

При представянето си на пазара Т-класа ще се предлага с по един 4-цилиндров дизелов и един 4-цилиндров бензинов мотор, всеки от тях с два разновидността на мощ. Тези мотори се отличават с голямата си теглителна мощ, даже и в ниския диапазон на оборотите, както и с усъвършенстваните си разноски. За още по-бързо ускоряване, дизеловият модел с мощ 85 кВт разполага с функционалност за свръхмощност и свръх въртящ миг, която реализира надлежно до 89 кВт мощ и 295 Нм въртящ миг. Всички мотори са оборудвани с ECO start/stop функционалност. Наред с шестстепенната ръчна скоростна кутия, двата дизелови модела и по-мощният от двата бензинови модела, се оферират и със седемстепенната трансмисия с двоен съединител.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР