Брадли Купър разказа за своя актьорски дебют в Сексът и

...
Брадли Купър разказа за своя актьорски дебют в Сексът и
Коментари Харесай

Брадли Купър признава, че е бил „УЖАСЕН“ да направи телевизионния си дебют в „Сексът и градът“... но изживяването в крайна сметка се оказа „наистина забавно“

Брадли Купър описа за своя актьорски дебют в „ Сексът и градът “, до момента в който се появява на интернационалния кино фестивал в Санта Барбара тази седмица 

49-годишният артист се появи за първи път на екрана като Джейк в епизода Те снимат необвързани хора, не Те?, който беше излъчен по време на втория сезон на хитовото шоу на HBO през 1999 г. 

„ Спомням си, че когато ми се обадиха да го направя, бях ужасяващ. — Какво искаш да кажеш, че в действителност ще би трябвало да го направя? Не можех да карам скоростна кутия, по тази причина ме изпратиха в учебното заведение за шофиране Models и бях просто ужасяващ “, сподели той.

Купър призна, че двойно в последна сметка беше притеглен да ръководи транспортното средство, до момента в който той работеше по епизода.

" Все отново го обърках, тъй че накараха някой различен да ръководи колата и аз просто трябваше... да се преструвам, че сме спрели,' сподели той.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР