Брад Пит ще представи нещо ново на филмовия фестивал в

...
Брад Пит ще представи нещо ново на филмовия фестивал в
Коментари Харесай

Новата страст в живота на Брад Пит

Брад Пит ще показа нещо ново на филмовия фестивал в Кан. Този път обаче не става дума за филм, а за нова марка алкохол. По-точно джин. След като вече е одобрено име в промишлеността за първокласно вино и шампанско, артистът ще показа The Gardener Gin на годишния кино фестивал, разкриват от People. Кан е идеалното място, защото най-новото начинание на Пит, наречено " джинът на Френската Ривиера ", е първокачествен изсъхнал джин в лондонски жанр, въодушевен от южната част на Франция.
 Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор
Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор

Актрисата не се тормози да бъде откровена

Джинът е безшумно рекламиран в социалните мрежи в продължение на два месеца като " ръчно направен от Брад, Том и Перин ". Семейство Перин са първичните сътрудници на Пит в неговите виновност Miraval. Освен това, двамата разчитат и на поддръжката на Том Никъл, който е занаятчия дестилатор. Джинът се появи в магазините в Съединени американски щати в ограничено количество през септември.

За формалното му показване в Кан, което стартира на 16 май, Никъл и барманите в емблематичния хотел Carlton Cannes основават коктейл Secret Garden, изработен от джин, лимонен сок, портокалов сок, ягодов сироп и яйчен белтък. Дегустациите с покана, проведени в уютната среда на няколко специално подбрани бара в цяла Европа, печелят на The Gardener Gin високи оценки измежду експертите.

Традиционно сухият джин в лондонски жанр се смята за най-чистия джин, защото не е подсладен със захар и към крайния екстракт се прибавят единствено естествени аромати. В допълнение към ясно изразените нотки на хвойна, женско биле и кориандър, The Gardener съдържа видимо наличие на розов грейпфрут, лимон и портокал. Изобилието от цитрусови плодове придава прохлада в жанр " Ривиера " на усета.

Според Матю Перин, чието семейство си партнира от десетилетие на Пит, The Gardener Gin " е израз на земята, която обработваме и пазим за бъдещите генерации. Това е блян към съвършенство, мечтано от другари, които споделят отдадеността си изкуството и занаята. "

За да основат алкохолната напитка, Пит и Перин измъкват Никол от комфорта на пенсионирането му. На 68 години Никол е легенда в произвеждане на джин с над 40 години опит. През 2006 година той става основен дестилатор на Tanqueray Nº Ten.

Никъл е изкушен в тайното двугодишно съдействие с Пит и Перин от опцията да сътвори джин, за който " постоянно е мечтал ". Резултатът е дребен, изцяло органически, пресен и благоуханен джин.

Напредъкът в спиртните питиета бележи забележителна смяна в посоката, само че не и задачата на портфолиото на Пит. През десетилетието, откогато той и тогавашният му сътрудник Анджелина Джоли оповестиха Miraval Rosé, той непрестанно уголемява производството. Първо добави други реколти и след години на развиване, пусна на пазара и шампанското Fleur de Miraval.

Бизнес проницателността и предаността на Пит към винопроизводството, както свидетелстват правосъдните регистри, са " неговата пристрастеност ". Откакто закупува Château Miraval с Джоли през 2012 година и си партнира със семейство Перин на идната година, той непрестанно усъвършенства своите лозя и уреди, като в същото време генерира интернационален интерес, самопризнание и търсене.

Процъфтяващият интерес на Пит насърчи редица други звезди да влагат във винарски парцели в района, в това число Джордж Клуни и Джордж Лукас.

Както Пит споделя пред People през 2020 година, " на първо място Miraval е прелестно, извънредно имение, в което се влюбих и в което не преставам да влагам, с цел да го трансформира в едно от най-хубавите имения в Прованс. За виното си партнирах с семейство Перин. Те са винопроизводители от пет генерации. Заедно сме в това в дълготраен проект. Това не е просто мимолетна наклонност. "
 Инес де Рамон - дамата, на която Брад Пит е споделил
Жената, на която Брад Пит е споделил " Обичам те "

Време беше

Докато ориста на Miraval остава въпрос на остри правосъдни каузи сред Пит и Джоли, един вътрешен човек от промишлеността споделя пред изданието, че " въпросите сред тях ще бъдат позволени рано или късно. Това, което ще остане, ще бъде Miraval. Земята и нейното вино, както и знанията и усета за бизнес на Брад. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР