Брад Пит се включи в церемонията на Оскарите, за да

...
Брад Пит се включи в церемонията на Оскарите, за да
Коментари Харесай

Брад Пит и Мария Бакалова – на едно правилно име разстояние

Брад Пит се включи в церемонията на Оскарите, с цел да разгласи номинираните и победителката в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля. По време на представянето вместо „ Мария Бакалова “ той сподели „ Мария Бакалава “, след което приветства българката в огромния Холивуд и повтори дребното й име. Но надали някое момиче, а и в тази ситуация Мария, би се обидило на тази лека неточност в произношението на Брад Пит, тъй като той въпреки всичко е Брад Пит и към момента е толкоз хубав мъж.



Малкият гаф обаче провокира поредност от реакции в Twitter и ето част от тях:

Brad Pitt just committed 1st degree murder to poor Maria Bakalova’s name.
— Josh Horowitz (@joshuahorowitz) April 26, 2021
 

Maria Bakalova’s face: It’s Brad Pitt but he mispronounced my name but also it’s Brad Pitt #Oscars
— Ashley Regan (@AshleyKTLA) April 26, 2021
 

TBH, Maria Bakalova is all of us if Brad Pitt just spoke directly to us. https://t.co/gvdKrwT6j4#Oscarspic.twitter.com/IyXDXF7Tvo
— ExtraTV (@extratv) April 26, 2021
Да чуе името си от артиста като победителка обаче достойнството имаше 74-годишната корейка Юн Ю-джун за ролята си в „ Минари “, която зaпочна речта си с думи към самия Брад Пит: „ Най-после, прави ми удоволствие да се срещнем “, след което шеговито добави: „ Къде бяхте, до момента в който снимахме кино лентата? “. Самият артист едвам предходната година получи първия си „ Оскар “ за поддържаща мъжка роля за присъединяване си в „ Имало едно време в Холивуд “. За следващ път с влиятелната статуетка се размина Глен Клоуз, която се състезаваше с Мария Бакалова, Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Ю-джунг.

 
Мария Бакалова без „ Оскар “, само че измежду най-красивите на церемонията

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР