Брад Пит се появи, облечен в пола, на официалната премиера

...
Брад Пит се появи, облечен в пола, на официалната премиера
Коментари Харесай

Брад Пит се появи с пола на червения килим

Брад Пит се появи, облечен в пола, на формалната премиера на новия си филм в Берлин. Нестандартното му облекло провокира поляризирани реакции в обществените мрежи. 58-годишният притежател на " Оскар " облече кафява ленена фуста за прожекцията на " Убийствен трен " дружно с кафяво сако, розова риза и кубинки, които разкриваха татуировките по босите му прасци. 

И до момента в който облеклото му е мъчно за преглъщане от по-консервативните, уеб сайтът Insider отбелязва, че Пит носи поли най-малко от две десетилетия наса. През 2004 година той изигра Ахил в " Троя ", обут в кожена поличка и сандали. Тогава той сподели в изявление пред " Вог ": " До идващото лято мъжете ще носят поли. Това е моята прогноза и апел. " Тогава той означи, че гръцките мъже са ходили обичайно в поли, а филмът по " Илиада " преследва натурализъм. 

Експериментите на артиста с дамско облекло обаче датират от още по-рано - през 1999 година той снима фотосесия за сп. Rolling Stone, в която облича няколко рокли. Днес, твърди той, изборът му е поради улеснение. През кореспондент на премиерата на " Убийствен трен " Брад съобщи, че по този начин се бори с незапомнената горещина в Германия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР