Брад Пит помогнал щедро на 105-годишния си съсед.59-годишният актьор позволил

...
Брад Пит помогнал щедро на 105-годишния си съсед.59-годишният актьор позволил
Коментари Харесай

Брад остави 105-годишен без наем в свой имот

Брад Пит оказал помощ обилно на 105-годишния си комшия.

59-годишният артист разрешил на възрастния комшия да живее в дома му в Лос Анджелис без наем, оповестява списание People.

Съобщава се, че Пит е купил жилището за 1,7 млн. $ от Елвира от " Елвира: Господарка на мрака ", известна още като Касандра Питърсън, през 1994 година и го е продал през март за 40 млн. $.

Бившият брачен партньор на Анджелина Джоли разширяваше портфолиото си от недвижими парцели, което включваше и дома, в който живееше съседът.
" Мисля, че имаше към 22 къщи, които граничеха с края на парцела. И всякога, когато се показваха, той купуваше една от тях ", споделя Питърсън пред изданието.

Поради обстоятелството, че съседът му бил толкоз остарял, Пит му разрешил да живее до края на живота си в къщата.

" Той беше доста, доста общителен със брачна половинка. Жена му умря и брачният партньор, Джон, заживя там ", споделя Питърсън. " Знам, че Брад му е разрешил да живее там, без да заплаща нищо, до момента в който не е починал. "

Питърсън се пошегува, че съглашението за безплатно прилагане на жилището е траяло по-дълго, в сравнение с Пит е очаквал. " Беше някак смешно, тъй като Джон доживя до 105 години ", сподели тя.

Питърсън сподели, че съседът Джон " просто продължаваше да живее постоянно ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР