Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на

...
Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на
Коментари Харесай

Брад Пит отиде на партито за рождения ден на Дженифър Анистън

Брад Пит отиде на празненството за 50-ия рожден ден на някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън в Лос Анджелис, заяви Контактмюзик.

Актьорът, който се раздели със звездата от "Приятели " през 2005 година след 5-годишен брак, влезе самичък в хотел "Сънсет тауър ".

На празненството беше и Гуинет Полтроу - друга някогашна другарка на Брад Пит, както и Джон Мейър, с който Анистън имаше връзка. Неговата някогашна другарка Кейти Пери пък дойде на мотор със настоящия си сътрудник Орландо Блум.

Говореше се, че Дженифър Анистън и Брад Пит още веднъж са се сближили, откакто той се раздели с Анджелина Джоли през 2016 година Техен непосредствен обаче сподели, че не се виждат постоянно, а единствено понякога си изпращат поздрави.

Дженифър Анистън предходната година се раздели с Джъстин Теру след двегодишен брак. Тя сподели наскоро, че за нея връзките й с Брад Пит и с Джъстин Теру са били сполучливи.

"Браковете ми бяха сполучливи, по мое персонално мнение. Когато завършиха, това беше избор, изработен, тъй като сме предпочели да бъдем щастливи, а от време на време щастието не може да съществува в остарялата настройка " -каза Анистън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР