Бойко Рашков е много по-полезен като министър"Коалицията, доколкото виждам, престана

...
Бойко Рашков е много по-полезен като министър"Коалицията, доколкото виждам, престана
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Смятам, че наесен ще има нови избори

Бойко Рашков е доста по-полезен като министър

"Коалицията, доколкото виждам, престана да съществува. Не виждам какво повече бих могъл да разясня от думите на Слави Трифонов, той беше безапелационен - изтегля министрите и надлежно тази коалиция към този момент не съществува в този формат ".

Това разяснява водачът на "Възраждане " Костадин Костадинов, представен от.

Костанидов счита, че наесен ще има нови избори.

"В това няма нищо неприятно, нищо ужасно. Смятам, че това ще бъде един облекчаващ стадий от развиването на българската народна власт. Огромната част от българското общество няма доверие на този кабинет, както няма доверие и на това Народно събрание. Нормално е в една такава обстановка да се отиде на нови избори "

По думите на Костадинов Бойко Рашков е един извънредно добър министър на вътрешните работи и не би трябвало да бъде назначаван за ръководител на КПКОНПИ.

"Смятам, че беше ненужно да се разяснява негово име като началник на КПКОНПИ, тъй като това е до някаква степен намаление в служба. Смятам, че господин Рашков е доста по-полезен като министър на вътрешните работи, където потвърди, че може да сгази избрани закононарушения против изборните права на жителите, свързани с покупка и продажба на гласове. нещо, което до момента никой не беше направил, не тъй като не можеше, а тъй като не искаше ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР