Бойко Борисов вече вижда края на пандемията през май. Само

...
Бойко Борисов вече вижда края на пандемията през май. Само
Коментари Харесай

Борисов видя края на пандемията през май


Бойко Борисов към този момент вижда края на пандемията през май. Само преди няколко седмици той гръмко разгласи, че ще достигнем всеобщ имунитет през август. Днес провидя различен сюжет – „ ние мислехме август месец, само че аз съм уверен, че май месец към този момент имунизирани над 3 млн. души, с тези, които са оздравели, ще минеме груповия имунитет, с цел да се махне тази пандемия. Казвам го още един път, тъй като всичко е контрактувано, да не пристигна след това някой да си приписва заслуги, че видите ли нещо е направено ". Думите му бяха във връзка упованията на здравните управляващи, че над 3 млн. души ще са имунизирани до тогава.

Борисов разгласи също, че от имунизацията Johnson & Johnson се чакат в България 2 млн. дози. И се тормози, че и за нея има подозрения за нежелани реакции. Но капацитетно обясни, че става дума за търговскавойна: " Тя не е излезнала на пазара, другата седмица идва, стартират и за нея да приказват всякакви работи - неприятни. С една дума комерсиалната война е в страшна мощ ".

След като регистрира последните победи на властта против ковид, Борисов се трансферира на изборните резултати. И отдаде всички рецензии на това, че съперниците му няма с какво да се похвалят и му завиждат.

" Няма до момента друга партия да е излизала от цялостен мандат и да завоюва изборите. Просто омразата към нас е, че ние побеждаваме. Така, че най ще са щастливи, в случай че не се явиме на избори ", сподели той, до момента в който откриваше нова спортна зала в село Тополово за над 800 000 лв.. По този мотив изясни по какъв начин опозицията нищо не е свършила нито за образованието, нито за спорта, а той отпуска милиони и по тази причина „ ги е гняв “.

Мимоходом заяви, че ще упорства при пореднохо разхлабване на ограниченията да бъде позволена аудитория на стадионите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР