Бойко Борисов ще изчака некоалиционните партньори да ударят електоралното дъно

...
Бойко Борисов ще изчака некоалиционните партньори да ударят електоралното дъно
Коментари Харесай

Зафиров: Борисов ще изчака партньорите да ударят електоралното дъно, тогава ще дръпне шалтера

„ Бойко Борисов ще изчака некоалиционните сътрудници да ударят електоралното дъно и тогава ще дръпне шалтера ". Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в предаването „ Тази събота и неделя " по бТВ.

Според него ротацията ще се случи.

„ Това ръководство ще успее да оцелее, това завъртане ще стане. По една елементарна причина - през годините всеки, който се е докосвал до ГЕРБ в ръководството, след това нормално изчезва в политическото пространство. Съдейки от последните социологически изследвания, ПП-ДБ към момента не са стигнали електоралното си дъно. Докато Борисов не се увери, че това дъно е стигнато, най-вероятно няма да скапе това ръководство, което несъмнено носи голям негатив, изключително на Политическа партия ", сподели още Зафиров.

Няма ги Реформаторския блок, НФСБ, „ Воля ", „ Атака ", добави той.

„ За страдание, по-големи са възможностите да продължи това порочно ръководство. Ако в този момент има служебно държавно управление, то ще бъде доминирано от ГЕРБ - в случай че погледнете кръга от тези, от които президентът да избира за длъжностен министър председател. По новата конституция, те са доминирани от ГЕРБ ", добави Зафиров.

Той разяснява и Движение за права и свободи.

„ Нищо свястно не може да се роди в този парламент оттук насетне без присъединяване на Движение за права и свободи ", сподели Зафиров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР