Бойко Борисов разкритикува Тагарев за реакцията му на падането на

...
Бойко Борисов разкритикува Тагарев за реакцията му на падането на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов разкритикува Тагарев, не бил подготвен

Бойко Борисов разкритикува Тагарев за реакцията му на рухването на дрона в Черно море.

“Чаквам доста по съответни дейности от страна на държавното управление. Квалификации и обиди в такива случаи в никакъв случай не не са продуктивни. Точно противоположното ”, коментира лидерът на ГЕРБ последните нападки на Корнелия Нинова по негов адрес. Той съобщи, че ги “приема като смешка ”.

Борисов прикани управляващите да седнат на масата за договаряния с цел да се помогне на зърнопроизводителите

“Претенцията ми е да създадат по този начин, че като излизат да говорт, да се приготвят ”, разяснява Борисов изявлението на министърът на защитата Тодор Тагарев по-рано.

Както SafeNews събощи, Тогава той съобщи, че не знае по какъв начин дронът, с прикачен към него арсенал, се е озовал на нашето крайбрежие. Министърът не знаеше и дали гърмежът е съветски или украински.

“Вежди Рашидов ми е другар. Велик ваятел направил доста. Направи неточност, мога единствено да скърбя, че не е в Народното събрание, само че решението е вярно ”.

Това отговори Борисов на въпрос по какъв начин ще разяснява отстраняването на Рашидов.

“Това, че поддържаме държавното управление не значи, че някъде в случай че не се оправят с работата или позволен неточност, ние единствено тъй като ги поддържаме ще си мълчим или няма да се поправя това нещо ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР